Hoe werkt het?

Je kunt bij ons een abonnement nemen op een groentepakket van jouw keuze.

Een groentepakket is afgestemd op jouw gezinsgrootte en staat elke week voor jou klaar om af te halen bij onze tuinderij in Best, of bij een van de afhaalpunten in Best, Eindhoven, Oirschot en Veldhoven.

We vertellen eerst uit welke groentepakketten je kunt kiezen. Nadat je een keuze gemaakt hebt leggen wij je uit hoe de levering elke week in zijn werk gaat. Tenslotte kun je je aanmelden.

Keuze groentepakket

Pakket Aantal personen Prijs / week
Mini pakket 1 persoon €  8,00 / week
Klein pakket 1 – 2 personen € 10,00 / week
Middel pakket 2 – 3 personen € 12,50 / week
Groot pakket 3 – 4 personen € 15,00 / week

Voor grotere gezinnen prijs op aanvraag.

Alle prijzen voor de groentepakketten zijn inclusief BTW.

Jouw abonnement heeft een looptijd van een jaar en gaat in op het moment dat wij jouw (eerste) betaling ontvangen hebben. De betaling kan in een keer vooruit gedaan worden voor het hele jaar, maar je hebt ook de mogelijkheid om het bedrag per kwartaal of per maand te betalen. De eerste betaling doe je bij de start van het abonnement en de overige betalingen volgen per kwartaal of per maand, afhankelijk van je keuze. Bij het plaatsen van de bestelling geef je expliciet toestemming tot een automatische incasso van de overige betalingstermijnen.

Proefabonnement

Eerst even proberen? Dat kan! Neem vrijblijvend een proefabonnement. Door 8 weken mee te doen, heb je voldoende tijd om te wennen. Ontdek de seizoensvariatie, kwaliteit, hoeveelheid, het wekelijks afhalen enz. Na acht weken stopt het abonnement automatisch. Enthousiast? Meld je na je proefabonnement aan op onze website voor een jaarabonnement naar keuze en je hebt het zo geregeld, wat wij natuurlijk heel fijn vinden!

De kosten van een proefabonnement bedragen acht keer (looptijd 8 weken) de weekprijs van het door jou gekozen pakket. Jouw proefabonnement gaat in op het moment dat wij jouw betaling ontvangen hebben. De betaling dient in een keer vooruit gedaan te worden.

Afhalen pakketten:

Het kan soms voorkomen dat er op de dag van levering nog iets gewijzigd wordt.

Alle producten zijn puur natuur en duurzaam gekweekt en komen van eigen tuinderij.

Indien het aanbod uit eigen tuinderij minder is, betrekken wij groenten van tuinders
uit de regio of de biologische groothandel.

Jouw pakket staat elke week op vrijdag(koopavond) voorzien van jouw naam vanaf 15:00 uur voor je klaar op het door jou gekozen afhaalpunt en kan ook op zaterdag afgehaald worden. Voor het behoud van de versheid van de groenten raden wij je aan om niet lang te wachten met het ophalen van het pakket.

Op het afhaalpunt is bekend dat jij een pakket komt afhalen en hoef jij alleen je naam door te geven waarna je het pakket in ontvangst kan nemen.

Wij leveren uit het oogpunt van hergebruik het groentepakket in een jute tas en vragen je om de lege tas elke week weer in te leveren bij het afhaalpunt. Niet ingeleverde tassen brengen wij in rekening.

Uitsluitend op het afhaalpunt van onze tuinderij in Best bieden wij als extra service de mogelijkheid groenten die je echt niet lust om te ruilen voor andere groenten. Dit gebeurt na onderling overleg.

Wijzigingen/ annuleringen:

Wijzigingen over afhaalpunten kan je per e-mail doorgegeven. Dit kan tot uiterlijk de woensdag voor levering van je volgende pakket!

Het melden van een annulering van een abonnement op een groentepakket kan op elk willekeurig moment, de annulering gaat in na het einde van de lopende abonnementsperiode.

Je krijgt een bevestiging per e-mail dat jouw wijziging is verwerkt.

Vakantie

De groenten groeien het hele seizoen gewoon door, ook wanneer jij op vakantie gaat. Omdat wij de groei niet even kunnen stopzetten gaat ook de levering van jouw pakket tijdens jouw vakantie door, maar je kunt natuurlijk wel buren, familie of vrienden vragen tijdelijk je pakket op te halen, kunnen zij er ook even van genieten!

Aanmelden

Fijn dat jij bij ons een (proef)abonnement op een groentepakket afsluit. Vul alsjeblieft het bestelformulier in via de ‘BESTEL HIER’ of ‘PROEFABONNEMENT’ knop op de website, dan zullen wij nadat de betaling bij ons is ontvangen ervoor zorgen dat er elke week voor jou een heerlijk groentepakket klaar staat.