Hoe werkt het?
Je kan bij ons een abonnement nemen op een groentepakket van jouw keuze, gebaseerd op jouw (gezins-) behoefte. Er is ook een mogelijkheid om een proefabonnement met een looptijd van acht weken af te sluiten. Dit geeft je de mogelijkheid om te kijken of onze manier van leveren bij jou past, daarnaast krijg je ook een goede gelegenheid om te bekijken of je het juiste pakket hebt gekozen.

Een groentepakket is afgestemd op gezinsgrootte en staat elke week voor jou klaar om af te halen bij onze tuinderij in Best, of bij een van de afhaalpunten in Best, Eindhoven, Oirschot en Veldhoven.

Keuze groentepakket
In een pakket zitten 4 tot 5 ‘hoofdgroenten’ (zoals, andijvie, wortelen, bloemkool e.d.) en 1 tot 2 ‘bijgroenten’ (zoals uien, komkommer, prei e.d.) en/of kruiden.

Pakket aantal personen prijs per week
Mini pakket 1 persoon €  8,00 / week
Klein pakket 1 – 2 personen €  10,00 / week
Middel pakket 2 – 3 personen €  12,50 / week
Groot pakket 3 – 4 personen €  15,00 / week

Voor grotere gezinnen prijs op aanvraag.

Betaling

Alle prijzen voor de groentepakketten zijn inclusief BTW.

Betaling van de eerste termijn van een jaarabonnement gaat via iDEAL of creditcard tijdens het bestelproces. Daarna innen wij de abonnementsgelden via een automatische incasso welke je afgeeft bij de bestelling. Bij een proefabonnement betaal je het volledige bedrag in een keer voor de periode van acht weken via iDeal of creditcard tijdens het bestelproces.

Jouw abonnement heeft een looptijd van een jaar (52 weken) en gaat in op het moment dat wij de (eerste) betaling ontvangen hebben. Het is mogelijk om per maand, per kwartaal of voor het hele jaar in een keer te betalen. Het proefabonnement dient bij de bestelling in een keer betaald te worden.

Bestellen
Fijn dat je bij ons een abonnement op een groentepakket wilt afsluiten. Ga op onze website naar ‘Product Opties’ Kies proef- of jaarabonnement. Kies de maat van jouw pakket en vervolgens de betaaltermijn. Vul daarna het bestelformulier in, dan zullen wij nadat de (eerste) betaling bij ons is ontvangen ervoor zorgen dat er elke week voor jou een heerlijk groentepakket klaar staat. Heb je jezelf uiterlijk op woensdag aangemeld? Dan staat er op de vrijdag daaropvolgend al een pakket voor je klaar.

Afhalen
Wekelijks staat er in het oogstbericht, welke je via e-mail van ons ontvangt, wat er die week in het pakket zit. Het kan in een uitzonderlijk geval voorkomen dat er op de dag van levering nog iets gewijzigd wordt.

Alle producten zijn met behulp van de natuur, zonder gewasbeschermingsmiddelen en kunstmest op ecologische wijze gekweekt en komen in principe van eigen tuinderij. Alleen als het aanbod uit eigen tuinderij minder is, betrekken wij groenten van tuinders uit de regio of de biologische groothandel.

Jouw pakket staat elke week op vrijdag voorzien van je naam vanaf 15:00 uur voor je klaar op het door jou gekozen afhaalpunt en kan afgehaald worden met uitloop naar zaterdag. Voor het behoud van de versheid van de groenten raden wij je aan om niet lang te wachten met het ophalen van het pakket. Op het afhaalpunt is bekend dat jij een pakket komt afhalen en hoef jij alleen je naam door te geven waarna je het pakket in ontvangst kan nemen. Kijk voor de openingstijden van het afhaalpunt op de site van desbetreffende winkel.

Wij leveren uit het oogpunt van hergebruik het groentepakket in een jute tas en vragen je om de lege tas elke week weer in te leveren bij het afhaalpunt. Niet ingeleverde tassen brengen wij in rekening.
Uitsluitend op het afhaalpunt van onze tuinderij in Best bieden wij als extra service de mogelijkheid om één groente die je echt niet lust om te ruilen voor een door ons geselecteerd andere groente. Het ruilen van een groenten vernemen we graag vooraf om verspilling tegen te gaan.

Wijzigingen/ annuleringen
Wijzigingen kan je per e-mail doorgegeven, dit kan tot uiterlijk de woensdag voor levering van je volgende pakket!

Het melden van een annulering van een abonnement op een groentepakket kan op elk willekeurig moment, de annulering gaat in na het einde van de lopende abonnementsperiode. Je krijgt een bevestiging per e-mail dat jouw wijziging is verwerkt.