Hoe werkt het?
Je kan bij ons een abonnement nemen op een groentepakket, gebaseerd op jouw (gezins-) behoefte. Er is ook een mogelijkheid om een proefabonnement met een looptijd van acht weken af te sluiten. Dit geeft je de mogelijkheid om te kijken of onze manier van leveren bij jou past, daarnaast krijg je ook een goede gelegenheid om te bekijken of je het juiste pakket hebt gekozen.

Een groentepakket is afgestemd op gezinsgrootte en staat elke week voor jou klaar om af te halen bij onze tuinderij in Best, of bij een van de andere afhaalpunten in Eindhoven en Oirschot.

Keuze groentepakket
In een pakket zitten 5 ‚Äėhoofdgroenten‚Äô (zoals, andijvie, wortelen, bloemkool e.d.) en af en toe 1 ‚Äėbijgroente‚Äô (zoals uien, knoflook en/of kruiden).

Pakket aantal personen prijs per week
Mini pakket 1 persoon ‚ā¨¬† 12,50 / week
Klein pakket 1 – 2 personen ‚ā¨ ¬†15,00 / week
Middel pakket 2 – 3 personen ‚ā¨ ¬†17,50 / week
Groot pakket 3 – 4 personen ‚ā¨¬† 20,00 / week

Alle prijzen voor de groentepakketten zijn inclusief BTW.

Voor grotere gezinnen prijs op aanvraag.

Fruittas
Daarnaast leveren wij ook een fruittas voor 2 personen met biologisch geteeld fruit.

Wekelijks helpen wij jou aan voldoende fruit voor 5 dagen. Altijd de aanbevolen hoeveelheid van 200 gram per persoon per dag. Een goed gevulde tas met producten zo veel mogelijk uit het seizoen en van eigen Nederlandse bodem.

Pakket aantal personen prijs per week
Fruitttas 2 personen ‚ā¨¬† 10,00 / week

Alle prijzen voor de fruittassen zijn inclusief BTW.

Betaling
Groentepakket
Betaling van de eerste termijn van een jaarabonnement gaat via iDEAL of creditcard tijdens het bestelproces. Daarna innen wij de abonnementsgelden via een automatische incasso welke je afgeeft bij de bestelling. Bij een proefabonnement betaal je het volledige bedrag in een keer voor de periode van acht weken via iDEAL of creditcard tijdens het bestelproces. Het is mogelijk om een jaarabonnement per maand, per kwartaal of voor het hele jaar in een keer te betalen. Het proefabonnement dient bij de bestelling in een keer betaald te worden.

Fruittas
Betaling van de eerste termijn van een (half)jaarabonnement gaat via iDEAL of creditcard tijdens het bestelproces. Daarna innen wij de abonnementsgelden via een automatische incasso welke je afgeeft bij de bestelling. Bij een proefabonnement betaal je het volledige bedrag in een keer voor de periode van acht weken via iDEAL of creditcard tijdens het bestelproces. Het is mogelijk om een (half)jaarabonnement per maand, of voor het hele (half)jaar in een keer te betalen. Het proefabonnement dient bij de bestelling in een keer betaald te worden.

Looptijd
Een proefabonnement heeft een looptijd van acht weken en gaat in op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. Een halfjaarabonnement heeft een looptijd van zes maanden (26 weken) en gaat in op het moment dat wij de (eerste) betaling ontvangen hebben. Een jaarabonnement heeft een looptijd van een jaar (52 weken) en gaat in op het moment dat wij de (eerste) betaling ontvangen hebben.

Bestellen
Fijn dat je bij ons een abonnement op een groentepakket en/of fruittas wilt afsluiten. Ga op onze website naar ‚ÄėProduct Opties‚Äô of druk op de knop ‚ÄėBestel hier‚Äô. Kies Groentepakket of Fruittas. Kies proef- of (half)jaarabonnement. Kies bij groentepakket de maat van jouw pakket en vervolgens de betaaltermijn. Vul daarna het bestelformulier in, dan zullen wij nadat de (eerste) betaling bij ons is ontvangen ervoor zorgen dat er elke week voor jou een heerlijk groentepakket en/of fruittas klaar staat. Heb je jezelf uiterlijk op woensdag aangemeld? Dan staat op de vrijdag daaropvolgend al jouw bestelling voor je klaar.

Afhalen
Wekelijks staat er in het oogstbericht, welke je via e-mail van ons ontvangt, wat er die week in het groentepakket zit. Het kan in een uitzonderlijk geval voorkomen dat er op de dag van levering nog iets gewijzigd wordt.

Alle groenten zijn met behulp van de natuur, zonder gewasbeschermingsmiddelen en kunstmest op ecologische wijze gekweekt en komen in principe van eigen tuinderij. Alleen als het aanbod uit eigen tuinderij minder is, betrekken wij groenten van biologische tuinders uit de regio of de biologische groothandel. Ook het fruit is biologisch geteeld.

Jouw pakket staat elke week op vrijdag vanaf 15:00 uur voor je klaar op het door jou gekozen afhaalpunt en kan afgehaald worden met uitloop naar zaterdag. Voor het behoud van de versheid van de groenten raden wij je aan om niet lang te wachten met het ophalen van het pakket. Bij de tuinderij in Best staat jouw tas klaar op grootte gesorteerd. Je kan er gewoon een pakken, overal zit hetzelfde in. Wij vragen je wel om een afhaallijst af te vinken, deze ligt al klaar.

Op het afhaalpunt is bekend dat jij een pakket komt afhalen en hoef jij alleen je naam door te geven waarna je het pakket voorzien van een label met jouw naam in ontvangst kan nemen. Op vrijdag staat jouw tas klaar vanaf 15:00 uur. Kijk voor de vrijdag sluitingstijden en zaterdag openingstijden op de site van de betreffende winkel.

Wij leveren uit het oogpunt van hergebruik het groentepakket in een jute tas en vragen je om de lege tas elke week weer in te leveren bij het afhaalpunt. Niet ingeleverde tassen brengen wij in rekening.

Groente ruilen
Uitsluitend op het afhaalpunt van onze tuinderij in Best bieden wij als extra service de mogelijkheid, om √©√©n groente om te ruilen voor een door ons geselecteerde andere groente. Het ruilen van een groente vernemen we graag via een reply op ons wekelijks per e-mail verstuurde ‚ÄėOogstbericht‚Äô, om de ruilgroente alvast klaar te kunnen leggen.

Vakantie of dagje/weekend weg
Tijdens een vakantieperiode of een dagje/weekend weg, gaat de levering door, de groei van de gewassen kunnen wij niet stoppen daarom vragen wij je om de groentetas op te laten halen door buren, familie, vrienden of kennissen. Als dat niet lukt graag een berichtje, dan zetten wij geen tas voor jou klaar

Wijzigingen
Wijzigingen/ruilingen kan je per e-mail doorgegeven, dit kan tot uiterlijk woensdag voor levering van je volgende pakket!

Be√ęindiging
Een proefabonnement heeft een looptijd van acht weken vanaf bevestiging per e-mail aan de klant en kan niet tussentijds worden be√ęindigd.

Een halfjaarabonnement heeft een looptijd van 26 weken vanaf bevestiging per e-mail aan de klant en kan niet tussentijds worden be√ęindigd.

Een jaarabonnement heeft een looptijd van 52 weken vanaf bevestiging per e-mail aan de klant en kan niet tussentijds worden be√ęindigd.